Για την σωστή λειτουργία των σελίδων πρέπει να ενεργοποιήσετε την javascript του φυλλομετρητή σας (Browser) !!!

Nikakis Nikos • Interior Designer
Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis • Διακόσμηση Σπιτιών // House Interior Design Gallery
 // Video Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:01 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:02 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:03 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:04 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:05 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:06 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:07 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:08 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:09 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:10 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:11 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:12 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:13 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:14 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:15 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:16 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:17 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:18 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:19 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:20 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:21 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:22 Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis // Φωτογραφία no:23
Πληροφορίες για το έργο

Πληροφορίες για το έργο:


Έργο: Monokatoikia @ Fanari N. Rodopis


Κατάσταση: Ολοκληρώθηκε το 2014

Τύπος έργου: Κατοικία

Τύπος κτιρίου: Νέα Κατασκευή

Μέγεθος: 240τ.μ

Τοποθεσία: Φανάρι Ν. Ροδόπης


Περιγραφή:

Στην είσοδο του θερινού θέρετρου Φαναρίου Ροδόπης, συναντάται η ανωτέρω κατοικία, που δύσκολα μένει απαρατήρητη. To προϊόν της συνεργασίας των κυρίων Καλίτση Αντώνη (Πολιτικός Μηχανικός) και Νικάκη Νίκου (Interior Designer) έγινε αντικείμενο συζήτησης λόγω του new-modern ύφους του. 

Το σύνολο της οικίας βρίσκεται υπερυψωμένο από το επίπεδο του δρόμου, πράγμα το οποίο γίνεται αντιληπτό μόνο εφόσον εισέλθει κανείς στην οριοθετημένη του αυλή. Στην είσοδο του ιδιωτικού χώρου, μας υποδέχεται πισίνα εκτεινόμενη κατά μήκος του οικήματος. Ο εξωτερικός διάδρομος κίνησης, παραπλεύρως του υγρού στοιχείου, καταλήγει στην βαθιά πυλωτή με τα λοξά σε σχήμα «V» υποστυλώματα, από όπου γίνεται η είσοδος στον εσωτερικό χώρο.

Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες περικλείουν το ισόγειο, ενοποιώντας εσωτερικό με εξωτερικό χώρο μέσω της συνεχούς οπτικής επαφής. Ο όροφος έχει πολύ λιγότερη διαφάνεια, μιας και πρόκειται για ιδιωτικότερη ζώνη κατοίκησης, κρατώντας ισορροπία με τον εξωτερικό του χώρο μέσα από τις ευρίες ημιυπαίθριες εκτονώσεις.

Με τα υλικά και τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση και την τελική αίσθηση που εκπέμπει η κατοικία αλλά και ο φωτισμός, επιδιώκεται μια πολυτελής και απαστράπτουσα εικόνα.      

×