Για την σωστή λειτουργία των σελίδων πρέπει να ενεργοποιήσετε την javascript του φυλλομετρητή σας (Browser) !!!

Nikakis Nikos • Interior Designer
apartment @ Plovdiv Boulgaria • Διακόσμηση Σπιτιών // House Interior Design Gallery
 // Video apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:01 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:02 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:03 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:04 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:05 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:06 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:07 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:08 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:09 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:10 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:11 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:12 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:13 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:14 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:15 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:16 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:17 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:18 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:19 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:20 apartment @ Plovdiv Boulgaria // Φωτογραφία no:21
Πληροφορίες για το έργο

Πληροφορίες για το έργο:


Έργο: apartment @ Plovdiv Boulgaria


Κατάσταση: Ολοκληρώθηκε το 2021

Τύπος έργου: Κατοικία

Τύπος κτιρίου: Νέα κατασκευή

Μέγεθος: 50 τ.μ

Τοποθεσία: plovdiv Βουλγαρία


Περιγραφή:

Η διαμόρφωση μιας νεόδμητης γκαρσονιέρας ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας. Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων τετραγωνικών μέτρων δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαρρύθμιση των χώρων, ώστε να προκύψει μία απόλυτα λειτουργική αλλά και αισθητικά άρτια κατοικία. Για το λόγο αυτό, στο κέντρο του ενιαίου χώρου που προοριζόταν ως χώρος διημέρευσης δημιουργήθηκε ένα ξύλινο διαχωριστικό που διαχώρισε την περιοχή του καθιστικού από εκείνη της κουζίνας, αλλά και χρησιμοποιήθηκε και για την στήριξη της τηλεόρασης. Η τραπεζαρία ενσωματώθηκε στον χώρο της γραμμικά σχεδιασμένης κουζίνας και αποτελεί με τον τρόπο αυτό έναν εν δυνάμει επιπρόσετο χώρο εργασίας. Στους κυρίως αυτούς χώρους οι επενδύσεις των τοίχων με τουβλάκι αλλά και η χρήση ξύλου δημιουργούν μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, την οποία δεν κατορθώνει να επηρεάσει ο περιορισμένος χώρος. Το εξίσου μικρό υπνοδωμάτιο σχεδιάζεται στρατηγικά, ώστε να συνδυάζονται εξίσου η λειτουργικότητα και η αισθητική και ένα μακρόστενο γραμμικά ανεπτυγμένο WC καταλήγει σε μία ευρύχωρη ντουζιέρα, η οποία προσφέρει απόλυτη άνεση στους ενοίκους.

×