Για την σωστή λειτουργία των σελίδων πρέπει να ενεργοποιήσετε την javascript του φυλλομετρητή σας (Browser) !!!

Nikakis Nikos • Interior Designer
apartment studio no2 @ komotini • Διακόσμηση Σπιτιών // House Interior Design Gallery
apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:01 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:02 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:03 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:04 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:05 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:06 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:07 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:08 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:09 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:10 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:11 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:12 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:13 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:14 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:15 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:16 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:17 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:18 apartment studio no2 @ komotini // Φωτογραφία no:19
Πληροφορίες για το έργο

Πληροφορίες για το έργο:


Έργο: apartment studio no2 @ komotini


Κατάσταση: Ολοκληρώθηκε το 2020

Τύπος έργου: Κατοικία

Τύπος κτιρίου: Ανακαινισμένο

Μέγεθος: 29,5τμ

Τοποθεσία: Κομοτηνή


Περιγραφή:

Ένα νέο project ολοκληρώθηκε στην καρδιά της πόλης της Κομοτηνής κοντά στο ιστορικό κέντρο. Σε απόσταση αναπνοής από τον πεζόδρομο Ελ.Βενιζέλου, έναν από τους πιο εμπορικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε η ανακαίνιση διαμερίσματος μιας πολυκατοικίας του ’70 μαζί με τον ταυτόχρονο διαχωρισμό του. Στόχος της αναδιαμόρφωσης ήταν η δημιουργία δύο μικρότερων κατοικιών απευθυνόμενων κυρίως στον φοιτητικό πληθυσμό της πόλης. Έτσι από το αρχικό διαμέρισμα των 66τ.μ. προέκυψαν ύστερα από τον διαχωρισμό, μία γκαρσονιέρα με επιφάνεια 29,5τ.μ. και ένα δυάρι με επιφάνεια 36,5τ.μ., πλήρως λειτουργικά και εξοπλισμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις σύγχρονης κατοίκισης.

Για την εσωτερική διαμόρφωση των νέων χώρων χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία δανεισμένα από το σκανδιναβικό design. Βασικό χαρακτηριστικό είναι η κυριαρχία του λευκού χρώματος σε συνδυασμό με παστέλ αποχρώσεις, στοιχείο που προσδίδει μια «καθαρότητα» και συμβάλει στην οπτική μεγέθυνση των περιορισμένων σε τετραγωνικά χώρων. Επιπλέον η εκτεταμένη χρήση ξύλου, τόσο στις τελικές επιφάνειες του κελύφους (δάπεδα, τοίχοι) όσο και στον εξοπλισμό των επίπλων προσδίδει στους χώρους μια ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία εναρμονίζεται ιδανικά με τον μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό του συνόλου. Η στοχευμένη σημειακή προσθήκη χρωματιστών λεπτομερειών, κυρίως σε διακοσμητικά στοιχεία, δίνει στους χώρους έναν τόνο νεανικότητας και ζωντάνιας που ενισχύει πλήρως την επιθυμητή λειτουργία των νέων κατοικιών. Τέλος, σημαντικό παράγοντα του τελικού αποτελέσματος αποτέλεσε και ο σχεδιασμός του φωτισμού, ο οποίος χρησιμοποιώντας μια ποικιλία φωτεινών πηγών, δημιούργησε τη δυνατότητα εφαρμογής διαφορετικών σεναρίων φωτισμού ανάλογα με την κάθε στιγμή και την κάθε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

×